PHU !

Nu har den JÄRNHAND som hållt om mitt hjärta släppt taget .Jag andas ut,och sanerar huset från BIA-bäddar.
Igår fick jag åka med min bästa vän till Veterinären för att han (oskar) behagat tugga i sig en ansenligt stor bit av sin säng.INTE att rekomendera,skummgummi som den innehåller sätter sig LÄTT i tarmarna och proppar igen hela systemet.Han fick kontrastvätska och parafinolja och ny tid i dag ,skulle röntgas vid tre-tiden OM han INTE Bajat.MEN Miraklet vi väntat på skedde vid 9-tiden hos Kristina (dagis) och alltså FUNGERADE det igen.HOPPAS,HOPPAS att det inte finns mera gummi i han,men det gör det säkert inte.PHU!!............Det är så jobbigt när djuren må dåligt,dom kan ju inte tala om vad som är fel,men dom är ganska duktiga på att förmedla sina önskemål ändå,bara man kan läsa av dom.

Att det finns SÅ många killar i vårt land som är SÅ korkade hade jag ingen aning om !Jag tänker CG nu.Trodde eller hoppades väl att killar vill ha lite mer än så och framförallt hade mer än så i skallen ,men jag hade fel.
Stekt falukorv och stuvade makaroner hade jag tänkt bjuda min Håkan till kvällen,sen tänkte jag mig koma i soffan för dagen idag har jag varit tröttare än vad som helst trots att jag sov som grisen i natt.
Ska försöka hålla mig vaken till "halvåtta hos mig" och" antikrundan",mycket underhållande i mitt tycke.Men sover nog då!
NATTÍ !

Hjälp!

Måndagen avklarad ,nu ska bara natten klaras av också...............Har så dj...la svårt för att somna OCH det ÄR inte ens fullmåne nu.Inatt sov jag möjligen 4 timmar och dagen blir GANSKA så seg då.En som inte lider av sömnproblem är min Håkan,inte många minuter han håller dom blåa öppna efter att han hamnat på rygg i storsoffan.Men så jobbar han också elva timmar om dagen.BARA HAN KUNDE LÅTA BLI ATT SNARKA................................DET är jobbigt att lyssna på och svårt att höra vad som sägs på TV.n,Jag försöker ta det stoiskt och tänker på hur BRA han är när han är vaken.

HJÄLP!! Jag har anmält mig och Oskar till en lydnadskurs på boxerklubben vlo (Alleby,Göteborg)för Benny Steen,ska bli riktigt roligt MEN jag lir ju alltid så nervig när jag ska behöva visa vad vi kan (eller inte kan)Men så nyttigt för min norsciga(ja ni vet vad jag menar)jycke.DET HÄR BLIR NOG BRA!
Tänkt höra med Lena Svanström som ju bor i Torslanda ,där Alleby ligger om jag får natta över där annars har jag ju Britt(och Ove,men Ove är ju inte med britt längre),Så kunde vi sitta och surpla lite vin och snacka gamla goa minnen på lördagskvällen.Kursen är från Lördag Till Söndag den 14-15 Mars.

Lilla Julia vad stolt jag är för att du alltid får så bra betyg på dina prov.GRATTIS MIN LILLPÄLS!!!!




Åkulla och inkörning av oskar.(eller hämnden är ljuv julia)

Jag är orolig för att en vacker dag vid frukosten kommer det att sitta en ABBORRE mittimot,Håkan umgås för tillfället mer med dessa fiskar än med mig.Men jag är en självständig kvinna som klarar mig själv och i dag åkte jag,Oskar,Lillpäls och Meja till Åkulla för att åka pulka.Lillpälsen handlade ett gäng olika pulkor eller fat kan man säga,och det var livsfarligt att kasta sig handlöst ner för backen,tydligast blev den farligheten när lilpäls åkte i ett gupp och fick så ont i sittbenet så att pulkåkningen var över dessutom så var Mejas ben trötta då med.Jag tyckte det skulle vara kul att sätta för Oskar framför mejas pulka så att han kunde dra henne i snön och jag blev riktigt stolt och impad av hans lugn och på vilket stort allvar han tog sig an den viktiga uppgiften.Det gick som en dans och meja var glad för att slippa gå.Skitkul!!!Vi åt där också ,jag och julia ville ha räkmackor och meja tog sig en våffla med sylt och grädde(kanske inte den lunch mamma Sofie skulle valt,men nu var det vi som bestämde.Till det fick hon varm Oboy.
När vi kom hem så gick vi en sväng i skogen jag och oskar,det var ju så fint ute och vi ville inte gå in riktigt än.
Hoppas ditt sittben rättat till sig lillpälsen,så du kan sitta på skolbänken i morron.munnen full och ännu sittbenet intakt.mormor och meja 22 feb.09handpillade räkor är mumsigtlillpälsen är feg,men sen bar det av.MejasötnosenHär är oskar nyss inkörd,tog väl sisådär 3 minuter sen var det klart.Han drog som det anstår en riktig dragare och tyckte det var väldigt viktigt.stolt som en tupp.svarta hingsten...släng dig i väggen.

Lördagsgodis från mig till dig(om du vill ha det).


nånting rör vid mitt inre........

SOM jag älskade dessa killar när jag var typ 16-17 år,den kärleken finns kvar i mig än.Kollade på youtube nyss och blir uppriktigt lite lessen (eller rörd) av all nostalgi som rör upp mitt inre en smula,blir också lite sorgsen av att både Maurice och Andy Gibb är borta,båda i hjärtattacker......Det är sorgligt att vi alla ska dö.....
Nog om döden!!!
Ledig lördag och VET inte vad jag ska hitt på.Håkan fiskar som vanligt och jag har inte lust att göra nåt alls.Är kanske i en liten svacka just  i nu.Sover skitdåligt ,som bäst 4 timmar/natt och det kan ju var och en förstå att i längden blir detta inte bra.VÅRDEPP???? Kan det vara det ? Isåfall är det ju gott nog,för med vårdepp kommer nog våren också.

Jag vet  att många gläds åt den fallande snön och ljuset nen för med sig ,MEN det är så KALLT och jag som aldrig brukar frysa  gör det nu    VARJE DAG!!!!!!!!
Jag tar mig själv i kragen nu och hämtar symaskinen för att sy in Oskars täcke ,som jag lyckades köpa mutiförstort,tänkte väl knappast alls vid köpet ,mer än på att det gamla satt lite för tajt om Oskars kraftiga bringa och bog........SÅ alltså köpte jag ett rejält (det vill jag lova) stort täcke ,så han inte fryser när vi tränar.DET ÄR JÄTTE-JÄTTESTORT!!!.Likasamma köpte jag en ny länk(strypkoppel)...HUR STORT VAR DET DÅ???????Vad tusan tänker jag med?
Lyssna på Beegees "GOT TO GET A MESSAGE TO YOU"    OCH kolla in frisyren,den skojar man inte bort!

Bildbevis på att jag Oskar grodfångare har en flickvän.

Ville bara tala om att jag har haft dambesök i mitt rum i natt för första gången.COOOOLT!
Men inte ville hon dela säng med MIG!Hur jag än försökte så låg hon kvar i hundsängen,OCH jag flörtade hysterisk.
jag retas aldrig!kom igen då !Min flickvän och jag 18 feb.2009elsa har öronen utspända .sötnosen

Gamla goa soul-låtar,Najs!

Jag hade en period i mitt liv som jag bara älskade Motownlåtar och den perioden har jag uppfriskat nu.DET är skönt att bara låta sig vaggas med i den innerligt sköna stämningen av en gammal go soullåt.Blunda och njut av Dorothy Moore,nä ni behöver inte blunda .....hon är söt tjejen,och sjunger som en gudinna.
Jag tycker dagens behållning ändå är att Japans ekonomiminister har avgått.Men inte för att han var full under ett framträdande i TV.NEJDÅ han var allergisk mot hostmedicin......Ja,vem är inte det??????Ganska kul,med tanke på att japanerna INTE tål sprit överhufudtaget,då det fattas en viktig beståndsdel i deras arvsmassa,JAMEN då ska man INTE dricka offentligt och framså som ett fån heller.Hoppas dom hittar en ny ...SNABBT,DET lär dom behöva,då dom står framför värsta ekonomiska krisen på månget år.

Mina vårtecken

IDAG GER JAG ER MINA VÅRTECKEN .DEN ÄR PÅ VÄG......OCH SOM EN LITEN BONUS FÅR NI LASSE TENNANDERS  VACA RÅA RÖST,(MEN EN UR TRIST VIDEO,ELLER ÄR DET EN VIDEO?)is i alla formermystens park i vårvinter skrudvårhäggsnödroppe

idiotdåliga blogg.se

idiotblogg.se

Längtan.

Ett fantastiskt fin och kristallklart kall vinterdag till trots,så är min längtan efter vår och allt det fina den för med sig in i MITT liv nästan plågsamt lågt borta.ELLER är den inte det?Dom säger att hela februari skall vara kall och so far har dom ju haft rätt.DOM=vädergubbar och gummor.JAG VILL HA VÅR NU!!!!! NU!!!! NU!!!!!!
Husse-Håkan är och fiskar i vanlig ordning och jälv är jag i valet och kvalet hur jag skall spendera denna vackra dag,INTE blir det innomhus iallafall.Under tiden jag funderar ut bästa planen för dagen ,så provar jag lite kläder,kläder som hängt oanvända ett slag(under pamsans tjocktid)och som nu passar ägarinnans kropp igen.Det är ju ganska så kul sysselsättning om man tänker på hur okul det är att hänga undan dom längst in i garderoben för att passformen ändrats på modellen.Men nu är det gjort och hunden springer runt och tjatar om att få göra nåt kul.NU!!
Och så skall det bli om en stund.Igår var sahara hotnight eller terri jacks eller helt enkelt sara här och åt räkor med papps och mig,tittade på shlagereländet och min låt var releeseflickornas men dom gick ju inte vidare.Mummsmåns är inte min kopp te precis.
AVSLUTAR MED EN UPPREPNING  .................KOM VÅREN NU!!!!!!!!!   

Spännande!

Kul att se om det inklippet funkade,har ju gått nån vecka sen jag gjorde det sist och gammelhjärnan tappar så fort infot hon fått.Men om så är denna låten skitfin i mina öron.

Nu är jag hemkommen från stadsstressen,orkar inte riktigt med stressade människor som har ett uppenbart tunnelseende,dom bara stegar fram som zombier,och idag var det ovanligt många zombier i stan.Gjorde mina uppdrag,köpte lite till mig ,till maddah,till julle,till oss,sen åkte jag till mammas grav och la röda tulpaner och tände ljus för henne och mina morföräldrar. Det känns så sorgligt att veta att man aldrig mera får prata krama eller bara vara med dom.Men så är det ju.Sist jag var där så var ljuset jag satte i lyktan lite för stort och det VAR inte bra för det hade nog skett en liten eldsvåda  i lykta och häcken bakom ,DET VAR SIG INTE LIKT.MEN jag tror att mamma låg där och myste ,hon var så full i sjutton så det var kanske hon som fixat till den lilla branden.Iallafall så var häcken död presis bakom lyktan.
Efter det reste jag och Oskar till Vare och till Zunes grav för att sätta eller lägga lite röda tulpaner vid hans gravsten,det är konstigt ,jag saknar honom så oerhört än.Men varje gång jag åker därifrån så säger jag till Zune    -Hoppa nu in i bilen så åker vi hem ,och så öppnar jag bildörren där bak   presis som förr i världen.Och jag vill tro att han följer med varje gång,men om han gör det så är han ju redan här,eller?MÄRKLIGT.

Alla mina hjärtan.

TILL ALLA MINA HJÄRTEVÄNNER!JAG ÄLSKAR ER!
NI ÄR DET ALLA DAGAR OM ÅRET,INTE BEHÖVS DET EN SPECIELL DAG TILL DET.MEN ÄNDÅ ÄR DET BRA ATT FÅ EN SPARK I HÄCKEN OCH TALA OM DET FÖR DOM MAN ÄLSKAR OCH BRYR SIG OM.OCH DÅ ÄR DET BRA ATT EN SÅN DAG FINNS.
IÖVRIGT KAN JAG TYCKA ATT DEN DAGEN VERKAR VARA FÖR MYCKET TILL GAGN ÅT KOMMERSIELLA KRAFTER.MEN ,LÅT DET GÅ DÅ.VI HAR JU ETT EGET VAL,ELLER?
Veckan som gått har varit helt Ok.med glädjetoppen.....Oskar funkade i lydnaden igen!
Var en sväng till Gemrudska barnen och deras mamma i går efter jiobbet,för en liten hjärtepresent till dom.LITE udda,men uppskattad av mest Tira(pruttkudde ,thats something fun)+ litet spel och tulipanabukett åt mor i huset.
Tira undrade var Håkan var.-han jobbar.....-aha,det gör pappa med.  -var då?-inghals!    -jaha,vad gör han där?   -han lagar mat! Där ser man ,inte visste jag det!
LILLA TIRATROLL!
Lillpäls var och käkade med oss på kvällen,och tittade på "På spåret" och "Lets dance".Måste säga att jag är väldigt imponerad av Morgan Alling,från att ha tyckt han vara en konstig svettig figur med evigt stånd i "hjälp" så bara älskar jag honom nu,vilken kille!
Nu hoppas jag in i duschen och moppar av mig,för att sen åka till Varberget och shoppa(lönen har trillat in på kontot).Nejdå jag ska bara försöka hitta nåt fint till lill/mellanpälsar och gagna köpmännen i vår stad efter eget val.

Vårprojekt.

Jag har ett projekt som skall ros i hamn i vår,Nytt badrum tänkte jag mig och som ett brev på posten låg det en bilaga med HN i dag.Den var från IKEA men badrumshyheter och jag tände till på alla lediga cylindrar.Skitfina kommoder,(vilket namn!)Här ska sparas för att förverkliga den drömmen.Jag tycker INTE om mitt badrum!Är det nån som har bästaste förslaget så välkommna att delge mig ideen.Jag har naturligtvis lite egna ideer om hur det ska bli,men är öppen för förslag av allehanda sorter.
OOKIDOOK,ni får håkans abborre här!

Fästeparet.

Meningen var att fånga dessa två yrväder på en och samma bild som solnedgången för att visa hur romantiken blommar mellan Oskar och Elsa,MEN se det gick inte ,då det var fullt ös.....medvetslös,nästan hela tiden.Men det här blir ju "nästan" samma sak.
Jag var en sväng till Falkenberg och tränade lite på appellplanen stärkt av att det gick så jäkla bra igår så jag ville kolla om det möjligen satt kvar efter natten   OCH det gjorde det.JIPPIIIEEE!!!!!
Sen åkte jag till Södra näs och mötte Agneta och Elsa där ,vi gick på en öde strand och hundarna fick rusa omkring precis hur dom ville.SKÖNT!
Strax kommer Bien,Frida,Madde ,Nisse och tryffelOzzy för att äta middag med oss.Håkan står för tillagningen i dag och han bjuder på glazade rev med pot och sås och grönsaker förståss.Han och bien har fiskat idag och dom fick jättefina abborrar,så nu har jag snart till en riktig abborrmiddag.

Flyttfågel.

När man går och städar på jobbet så kan vilka konstiga tankar som helst dyka upp och vilka konstiga minnen som helst ramla över ens tankar
Jag började fundera på hur många ställen jag bott på egentligen i mitt liv och kom fram till att det är en hel del ställen som haft pamela som granne.
Jag föddes i Göteborg i Örgryte församling för många år sen,där bodde jag med min pappa Bosse(nja han bodde inte så mycket med oss,han var ju sjöman)och mamma Inga-Maj tills jag nyss fått min lillebror Uffe och fyllt tre år.Då flyttade vi till Frövi i närheten av Örebro,där min pappa kom ifrån,vi flyttade efter ett år till Blixterboda också i Örebrotrakten och efter ett tag till ett annat ställe utanför Fellingsbro innan det var dags att flytta söderöver igen ,då hamnade vi i Åskloster på en gård som heter Hjörne,vid det laget hade jag hunnit bli fem år.Efter ett år där så flyttades det tvärs över byn till Tallbacken.Mamma och Pappa skiljde sig när jag var sex år och då flyttade vi till mormor och morfar på deras lilla bondgård på Slätter(därifrån har jag alla mina lyckligaste barndomsminnen från).Det var inte alls vanligt med skiljsmässor på den tiden ,så mamma hade några svåra år med att försöka få arbete och bostad till oss tre och då helst på samma ställe.Nu hade jag hunnit bli åtta år och mamma fick plats hos en man som var skiljd och hade två av sina fyra barn boende hos honom,den tiden minns jag som ganska rolig,vi bodde där tills jag var nio år.Hon tog efter det plats hos en ungkarl som huhållerska i Tångaberg,men han var synnerligen otrevlig så en månad stod hon ut sen flyttades det igen,denna gång till en egen lägenhet på Slottsgatan 7 i Varberg,alldeleles ovanför stenbrottet och med allra flottaste utsikten i stan,men lägenheten var oflott helt omodern men jättemysigt hade vi där.Dessa tre bostäder hade jag under det året jag gick i tredje klass och jag önskar ingen att få byta klass och skola på det viset .Det var otroligt jobbigt och jag var så blyg så blyg(och rädd).Mamma arbetade nu på statshotellet i köket och vi två ungar gav henne många gråa hår  med alla våra bus och upptåg i vår ensamhet (bara dom historierna är ett tillräckligt underlag till en bok).Jag bodde där tills jag gick ut sjuan och mamma var ofta sjuk och låg på lassarettet i omgångar för sina utslitna bens skull.När hon var inlagd så bodde vi hos mormor och morfar ,som nu sålt mitt älskade slätter och köpt ett litet rött hus i Tångaberg.Min älskade mormor gjorde allt hon kunde för att vi skulle ha det så bra som det bara gick,men vi hittade på mycket bus(inte nåt farligt,men mormor var alltid ängslig för oss )Mamma började kasta lystna blickar på gubben som bodde granne med mormor och det gick som det gick dom gifte sig och köpte hus i Tofta och vi fick hänga med,Jag tyckte aldrig om Bertil han var ett äckel.
Jag gick ur skolan när jag var tretton och började jobba med en gång som barnflicka.Vi flytade till Himle och där bodde jag tills jag flyttade till eget boende vid 18 års ålder,men jag hade med mig min häst till stan och det blev för svårt att få allt att gå ihop(jag hade inte nåt körkortdå),så jag fick flytta hem igen.Bodde kvar tre år till och sålde min älskade Munter för att få råd till möbler när jag flyttade för gott hemmifrån ,nu var jag 21 år och hade tagit körkort och bodde jättefint i en trea på Danska vägen 16 D.Där bodde jag när jag träffade Thomy,han som blev mina barns far.
Vi gifte oss och flyttade till Sjönevad utanför Falkenberg,vi hyrde ett ltet hus,sen köpte vi ett hus i Okome ,vi bodde där i fem år ,nästa bostad fanns i Karlsberg,Sibbarp,nästan där jag bor nu.Den bostaden var inte bra ,mögel på väggarna och väldigt liten ,så vi hittade ett hus i Kalv som vi bode ett tag i,därefter flyttade vi till Karl-Gustav och skiljsmässan var ett faktum,jag bodde kvar där i 15 år .Sen bodde vi  i Varberg och Veddige och Varberg igen.MEN NU FLYTTAR JAG ALDRIG MERA PÅ MIG,JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT RO I MITT LIV OCH EN RIKTIG MAN VID MIN SIDA.

Våren ÄR här tralalalllalllala!

Visst ser det ut som en skön vårdag,men det var förra söndan och DEN var allt annat än vårvarm.MEN...............JAG HAR HITTAT EN(1) SNÖDROPPE I MITT LAND!!!!!!!!!!!!Och DET är ett vårtecken jag litar på!
Håkan har som vanligt fiskat i denna sjön ovan och jag och Oskar som vanligt kört dit och tänt grillen ,käkat och gått i skogen denna dag,för jag var faktiskt lite bakis idag efter vår spelkväll med ingrid och magnus i går.Ja,inte så farligt bakis ,men en envis huvudvärk som inte ville ge med sig innan nu i kväll efter ett antal treo och vila i soffhörnan.SÅ NU ÄR JAG FIT FOR FIGHT igen!!!!!!!!Vi blev gåsägare i gårkväll,Ingrid hade med sig den gås jag i ett svagt ögonblick lovade ta hand om förra sommaren och nu var det då dags för den att flytta hit.Den bor med hönorna så länge,får se vad vi hittar på för bostad till den.Den heter NILS (och nu ska inte Larsson ta åt sig,för det är HOLGERSSON som jag tänkte på).
Nu ska jag slumra till ännu en Gammal BECK-film,Håkan har redan träffat John

Pömsigpömsig.

Nu är klockan  01:16 och våra gäster har åkt hem till sig(jag har dock fått hicka). Ikväll var Ingrid och Magnus här och åt,spelade retro och inmundigade sig en och annan öl,vi har haft det RIKTIGT trevligt och mysigt ,men nu är jag trötter och min fina gubbe har nog somnat på toa ,så som det brukar bli när han har druckit lite för många öl.Jag är riktigt glad för att Ingrid är min kompis och för att hon peppar mig när dysterheten lägger beslag på mig,hon är så jäkla klarsynt när det gäller hunddressyr och har värdens bästa språk(som vi alla förstår),hon förmedlar så mycket av sin egen erfarenhet så man kan skatta sig lycklig för att man har henne som guru

SPORTPÄLSARNA.


att lyckas med allt(eller inte)

Snön som föll inatt,orsakade tillsammans med att tanken var tom (och tankning innebär här i ödemarken att man får ta sig till Tvååker som en nätt liten omväg på väg till oskar-dagiset)att jag var typ kvarten försenad till jobbet,inte för att nån överhuvudtaget har koll på när jag kommer,men för min egen skull så vill jag vara itid.Dags för tvättstugestädning och det tror väl pelle att ALLA tanter var uppe med tuppen och virrade omkring när jag moppade hit och dit,spring,spring av små och stora tantfötter överallt.När jag var klar där stack jag och köpte en korv på shell,som jag tappade i knät med senapen neråt förståss!Sen till Stegerud för veckostädningen,men väl där så sa frun i vekstan att hon skulle ha folk i kväll och jag ÄR ganska snäll,så jag sa att jag kan byta verkstadsstädningen i dag mot hemstädningen i morgon ,sagt och gjort .....Fick med mig koden till larmet och som jag ser det vilseledande uppgifter,vilket resulterade i att jag naturligtvis satte i gång fanskapet OCH det funkade ska jag säga,HERRE GUD ,vilket liv!!!Jag satte mig på trappan och väntade på att det skulle lugna ner sig och det gjorde det.Det började prata med mig och ni som känner mig ,vet vad jag tycker om pratande maskiner!!!!!Dessutom hörde jag inte vad metallröstern sa,men tror nog att om jag hört så hade inte hela alltet upprepat sig igen.JA, LARMET GICK EN GÅNG TILL!!!Sen ÄNTLIGEN ringde min telefon och husägaren sa hur jag skulle göraPHU!!!!Nu har jag äntligen kommit in helskinnad,jag lyckades snubbla över mina egna ben när jag gick min trädgårdsgång fram till huset OCH gissa ve som överföll mig och säkert tyckte att "kom igen matte ,vilken kul lek är detta?"OM JAG SKULLE RAMLA OCH BRYTA MIN STARKA BENSTOMME UTOMHUS NÅN GÅNG NÄR OSKAR FINNS MED SÅ KOMMER JAG ÄVEN ATT BLI HOPPAD OCH TRAMPAD HALVT IHJÄL AV EN HYSTERISKT LYCKLIG BOXERKILLE:
Dessutom ska tilläggas att jag är ganska så oroad över att ha haft tandvärk från och till i fyra dar nu.Jag är så rädd för tandläkaren(fast att jag är jättevuxen,skyller det helt och hållet på idiot-tandläkaren på Rosenfreds-skolan)och det är så svindyrt också.

Dom små gyllene stunderna!

Syns det vems hund som är vems?LEDIG,vad skönt att få vara det nu när man åter är på gång i arbetslivet.Man får inte vara dum heller,så jag möblerade om i mitt schema så jag kan vara ledig en heldag mitt i veckan och bara göra det roligast som finns.....Träna med tjejerna,både spår,blodspår och lydnadsdelen samt fika och snacka hund i Ingrids trivsamma kök.Var hos Ingrid vid 9-tiden ,maria och rosso kom också ,vi jag och maria la peronspår åt varann och ingrid la blodspår åt viktor.Nöjda och glada åkte vi till ingrid och fikade i väntan på att maria skulle komma och valla med ingrid.Jag och oskar har nu ätit middag med varandra och ska städa(nödens tvunget)medans husse fiskar i vanlig ordning.
Nu tycker jag att jag ordnat mina arbetstider perfekt.För att istället jobba varje dag lite kortare så la jag om det så fyra dagar jobbar jag till 2-3 tiden istället.
Oskar fick ett aktivitetspel som jag köpt,men ej betalt än av maria(lite taskigt maria mot rosso,han fick ju det i julklapp fast han aldrig fått öppna det)Skitakul ,tyckte oskar fatta direktly att man ska putta bort träklossarna så finns det godisar under dom..MIN SMARTA VOVVE!! MEN när gottiset var slut,så började han gnaga på själva plattan,så det där får stå på bordet mellan aktiviteterna.

VAD TRÖTT JAG BLIR!

SABLA GAMLA DATOR!Så här seg som den är nu har den aldrig varit förut,jag skulle kunna hinna gå runt Mysten innan den kommer dit JAG vill.Det går så in inorden långsamt allting som har med datorn att göra,och så låter den som en dämpad kulspruta.
Ska ändå försöka få in ett ord här!
Några bilder blir det nog inte tal om,då det tar skitlång tid att ladda ner till bloggen.
JA;NISSE....Jag ska köpa ny dator men inte innan jag har råd till det.OCH det kan dröja,då min lön gärna går till annat av nöden tvunget.
Igår var jag och mina två yngsta barn vid Älvasjön och kollade svärson och Håkan när dom fiskade ,vi barna och jag och Oskar gick runt sjön ,sen grillade vi i ishavskalla vindar,men ett sanslöst vackert väder var det onekligen,solen sken och om det inte blåst kallt så  skulle man kunnat tro att det var nära till våren.
Jag har klarat av veckans första arbetsdag och på spisen står det kokt kött med pepparotssås+morötter.Inte helt fel enligt mig,men Håkan som inte gillar pepparot kan kanske har en annan åsikt.Jag är en sån som tycker om all mat ,eftersom jag har försökt att smaka p´å allt som kommit i min väg genom åren,och jag är oerhört tacksam för att fått genom mamma lära mig uppskatta olika smaker på mat,det har jag överfört på mina barn vilket resulterat i att dom fått ett brett spektrum att välja mellan när det gäller mat.Jag tycker att det är ytterst viktigt att man kan smaka och lära sig gilla mat man kanske inte tror att man gillar,genom det får man så mycket att välja mellan OCH man behöver aldrig framstå som bortskämd och okultiverad av omvärden bara för att man ogillar nåt i matväg.DET ÄT VUXET ATT ÅTMINSONDE SMAKA PÅ VAD SOM BJUDS,annars skulle jag vilja säga att man är oförskämd mot värdinnan eller värden.SÅ om ni förstår mig rätt så tycker jag väldigt illa om människor som säger att "det gillar inte jag" om allt som dom inte vet vad det är.FÖR TUSAN LÄR ERA BARN ÄTA ALLT;sen finns det nog något som inte tycker om ,men huvudsaken att man smakar.

RSS 2.0