Lite oro eller mycke...

Skulle kanske uppdatera lite....Det har kommit en liten gul tös in i mitt liv,en liten Signe,en liten boxerfröken,en liten syster till min älskade ,älskade Oskar.
Jag är mammavalpledig......härligt ord va ....om ni är hundägare!!!
Just Oskar är jag så orolig för...Han har ju haft diffusa problem med halsen,fast i djurvärlen kan det ju vara tecken på magproblem.....jag tänkte så här att NU måste jag få reda på VAD tusan det är som gör att han får ont i halsen ca en gång i månaden och beställde tid hos våran veterinär.
Vi tog alla möjliga prover på Oskar under lugnande former(lite droger) och han var väldigt trött och lite medtagen länge efteråt.Kände mig ganska lugn trots allt,men när veterinären ringde om svaren på proverna så föll stora delar av min värld ihop........Oskar hade förhöjda värden av bukspottsprovet.........men vet . sa att det "nog" inte var nån fara när han ringde upp mig,han babblade på om massa saker och det enda JAG tänkte på var..."Hur ska vi göra????...Jag varken hörde eller fattade nåt alls tror jag,för min hjärna sa hela tiden :.."inte bra,inte bra,inte bra...."Jävlar!!!!!
När jag sansat mig så ringde jag till veteinären igen och bad om ett samtal om detta,men tror ni dom ringde tillbaks? Nix och detta var i fredags så hela helgen gick jag omkring och var delvis förbannad över deras nonchalans och jäkligt orolig,men jag kan ju skärpa mix maximalt så tror INGEN märkte detta.
Idag ringde jag igen och då talade jag om att jag både var lessen och förbannad över att dom varit så nonchalanta( vikken stavning då?),så då lovades det att chefsvet skulle ringa upp i kväll och det skedde faktiskt...Hon var väldigt tydlig och BRA,vi pratade länge om det här och kom fram till att jag och Oskar ska komma in i morgon och ta nya prover som kommer att skickas till Tyskland för annalys och ifrån svaret får vi agera sen.....Så skönt att hon lyssnade på mig!!!
GODE;GODE GUD om DU FINNS...Låt Oskar vara frisk och leva med mig och sin familj tills han blir så gammal att han inte har roligt längre ....JAG älskar den hunden så jävla mycket,han är ett under av snällhet och så snygg som en boxer kan bli.Min älskade Oskar det här fixar vi du och jag!"!!!  


Kärlek till barn och djur blir bara större för varje ny...

Japp!!! Än är inte undrens tid förbi ,två bloggar på två dar......INTE ILLA.......
Det är sen torsdagskväll och även idag har jag varit hemma från jobbet och inte mått bra alls,nu har jag dessutom ont i hela jäkla gamla kroppen.
Jag tror på att frisk luft är BRA,så jag och Orre gav oss ut på en runda OVANPÅ snön,typ skaren då,bara för att jag höll på att bli tokig av att vara sjuk, och hemma....Fan vad velig jag är EGENTLIGEN....Är jag på jobbet...Ja,då vill jag vara hemma!!!!! Är jag hemma ,då vill jag vara på jobbet......
Ivilket fall som helst så är det mycket lättare att spatsera omkring PÅ snön ,än PÅ barmark ,det har jag helt ovetenskapligt konstaterat under våra promenader,det finns inga ojämnheter NÅNSTANS alls.......Perfekt.....Helt enkelt och man känner sig som en JÄTTE...för trots allt så är man ca 30 cm högre än vanligtvis och då är väl jag sisådär 2,10 cm hög över havet.

Jag funderar mycke i dessa dar på lilla valpen och försöker föreställa mig hur vår vardag blir nu,det är ju nästintill som att få ett barn till.....
Jag VET att när jag väntade Madelene ,så var jaghelt jävla  jätterädd att jag inte skulle älska henne lika mycket som Sofie som var mitt allra första barn,men eftersom mitt liv då innehöll ett drös frågetecken så var väl tanken på att om det hemska skulle hända att jag inte hade samma känslor för detta lilla knyte nästan som en mardröm under hela graviditeten,för att inte tala om skräcken att föda igen.Det finns inte en chans att den mardrömmen skulle slagit in.För KÄRLEKEN till sina barn bara VÄXER med varje barn man får och så kommer det vara med lilla SIGNE,det känner jag redan.

Ett litet gult under......

Förvisso gott folk var det ett helt drös dar sen jag skrev här........Men skrivkramp är inte så lätt att komma över när man inte gör så många ansträngningar för att bota den.

Jaja,Vi har ju haft en riktigt vit vinter och mängder med snö för att vara här på bästkusten och det har varit ett sagolikt gnäll,jämmer och lipande från alla håll och kanter,faktiskt så irriterande så man blir lite less på gnället även om jag själv nog också har låtit undslippa mig en och annan svordom .Men på det stora hela tycker jag att vintern varit helt underbar.Inget grått dimmigt vått som hängt över trädtopparna VARJE dag som det brukar om vintrarna,så ÄRLIGT vad fan gnäller folk så för?????
Oskar har haft lätt panik i ögonen och hela sin studsiga kropp när han letat bajsställen,vilka då var försvunna i en 60-70 cm snö som ju inte gick för en 63cm kille att gå i på ett värdigt sätt.
Men husse löste det med att skotta en gång till hans favvogran så att han kunde lätta på trycket.
Vi brukar normalt ha en tomt på 3500kvm som oskar härskar envåldigt i ,men nu fick han se sig besegrad av massan vit och tomtmåttet krymte drastiskt till ca 50 kvm och det fattar ni väl blev åthelsicke för lite.
Men vackert har det varit....RIKTIGT vackert med snö som hängt från träden och konturerna utraderade bara vita vidder....Ja nästan som Norrland.......

Nu är det iallafall snart VÅR och den kommer att bli ändå skönare när man dessutom blir av med snön och sakta växer gräset fram undert drivorna ...DÅ KÄNNS DET VÅR PÅ RIKTIGT!!!!Det har hänt mycket ändå fast att jag inte präntat ner nåt alls,en av dom mest spännande sakerna var att Harry ringde mig en dag i Februari eller kväll rättare sagt och frågade om jag ville ha en liten gul boxervalp efter Play och Trippan!!!!!!!! Även om jag hade fått en förhandsförfrågan från Maria om detta underbara så blev jag så jätteglad så jag visste knappt till mig. Jag har ju frågat Harry innan om det blir så att han ska spara nån mer fodertik så är jag MYCKET intresserad och efter MYCKET och ihärdigt tjat på Håkan om detta så hade Håkan  gått med på det .
Så snart eller om två och en halv vecka skall det lilla undret flytta in hos oss och Oskar kommer att bli världens bästa storebror.Mer om detta finns i länken oskar.
 Idag är jag ledig och sjuk,igår var jag bara sjuk och riktigt uruselt mådde jag ,så det var sängläge hela dagen.Tänker faktiskt vara sjukskriven hela veckan ut eftersom jag känner mig helt orkeslös och tror nog att min kropp behöver hämta sig för det är inte lätt att orka med städningen med all dammsugning,moppande trappor och böjande när man inte orkar ta sig så långt alls UTAN att jobba.

So long........

RSS 2.0