TACK.

Satt i bilen idag på väg hem från jobbet och blev sådär varm i hjärtat av tanken på mina barn......Vad jag älskar dom!!!!!!!
Så mycket glada skratt och så mycket lycka dom gett mig,sånt där som man kanske inte tänker på annars men som jag tänker på ganska ofta ,för tänk om dom inte funnits genom dom jävliga åren ,om dom inte skrattat med mig och ibland åt mig hur skulle det gått då? 
Vad hade hänt om dom inte funnits,om dom inte varit den luftficka som räddade mig från att bli helt knäckt.
Jag älskar er av hela mitt hjärta OCH HELA min själ, mina fina töser,ni som betyder mest i världen för mig(ja,Håkan betyder oerhört mycket han också,men han var ju inte med då när vi bara var vi).
Ni är snygga ,söta och så har ni fått det där extra  som heter empati för er medmänniska och det är jag så stolt över,det och att ni har glasklara och riktiga värderingar på livet.Fortsätt så mina töser,det kan inte bli fel om man har det där rätta tänket som ni har (jag kanske har bidragit på nåt sätt så att ni fick det och då blir jag glad)
Förlåt mig för att ni fick ta del av mina dåliga år ,men utan er hade jag inte suttit här vid datorn och skrivit dessa ord.Jag försökte ju allt vad jag var mäktig att göra det så bra som bara möjligt för er,men lyckades väl inte alltid....tyvärr.
Just därför är jag så stolt och glad att ni blivit såna underbara människor,att ni har haft styrka att  bli dom ni blivit ....sådana döttrar som en mamma är SÅ stolt och glad över.
JAG ÄLSKAR ER...............DET VET NI NOG.

spänning.

Det märks minsann att hösten har tagit över efter sommaren nu.Vi här ute i skogskanten har haft tre  mornar med hala isiga rutor på bilarna REDAN,Dahlior och tagetes mf har rasat ihop till gråa,bruna fula geggor i landet.MEN rosor och solrosor skiter fullständigt i kylan om den inte blir värre förståss.
Spänning har varit ett återkommande ord denna vecka ,Måndag morgon ...jag och Jessica hade en hemstädning och där kom polisen och ringde på för att göra husransakan för ett misstänkt brott...tror ni att vi kände oss dubbeldumma? Man kan lätt säga att vi snodde oss på för att komma därifrån och slippa snokande gubbar runt benen.
Idag blev väl dammsugaren hos firman jag jobbade på förbannad på mig eller nåt sånt för jag fick en sån jädrans stöt så jag tappade allt jag hade i händerna ...det knastrade lite otäckt också och min högerarm sov i en timma efteråt.JAG VÄGRADE RÖRA DEN SEN,så ny dammsugare önskas dit till nästa vecka annars lär det inte bli sugit nåt damm av mig iallafall ...jag ÄR rädd för ström...på riktigt.
Tadaaaa....I morgon är jag ledig och ska sova LÄÄÄNGE äta frukost LÄÄÄNGE,sen får jag se vad som händer,behöver inte hända nåt alls faktiskt det är lugnast så.
Kvällen blir vikt åt träning med bästaste hunden och eventuellt ett möte med Elsa och Agneta sak vi också hinna med innan vi ramlar omkull i soffan och bara njuter av kvällen.

Rättvisa ,att ens ordet finns.

Så var denna veckan gjord och för alltid borta,nya dagar tar vid där dom gamla slutat i ett aldrig sinande ström.

Veckan som gick fyllde jag med bla MYCKET umgänge med  Oskar och Håkan som helt rättvist har semster i tre veckor.Men är det verkligen semester???????? Han får åka ner till jobbet VARJE dag för att bla redovisa kassan och bensinen för hans chef INTE ger honom någon vikarie under tiden håkan har semester,INTE ger honom dom extratimmar det skulle ta att lära någon annan det jobbet........HELT JÄVLA SJUKT och Håkan är alldeles FÖR snäll.

RÄTTVISA!!!!!!!!
Vad ÄR rättvisa????
DEN finns INTE i denna världen ivarjefall!!!
 Nu kanske det låter som om jag är bitter,sur eller arg. Men jag funderar och funderar på hur det skulle vara OM det fanns rättvisa .
Det går omkring ett otal riktigt ELAKA människor som har mist sin rätt att vara människa,som har sexuellt utnyttjat barn,som har mördat oskyldiga människor,som har våldtagit kvinnor och som har slagit halft och helt ihjäl människor.Ska dom gå fria från sjukom och dö av åldersskäl medan människor som är goa,som är riktiga människor ,som har skött sin kropp och själ hela sitt liv,som är unga ,som är älskade som är mammor som är pappor till små barn och till stora barn ....ska dom då behöva få den jävligaste lömskaste sjukdomen av alla.

Till Camilla vill jag säga, fast helst vill jag bara hålla om dig och göra det tills du är frisk igen för det blir du med den livsgnista och inställnngen som du har .
DET FINNS INGEN RÄTTVISA I att DU skulle få cancer i båda dina lungor i din arm och i din rygg.Du har aldrigt rökt ,du har en god mycket god fysik,du har dina små fina ungar,din goa Lennart alla dina människor som älskar dig omkring dig. DU FIXAR DET HÄR TJEJEN för att du har ett mod och en vilja som få människor har.Jag finns med dig i tanken varje dag.

För OM det Fanns RÄTTVISA så hade detta aldrig behövts skrivas...........   

RSS 2.0