Blå humle.

Under dagen i går repade sig min tumme dramatiskt till det bättre,så den slapp uppsöka doktorn idag utan fick istället följa med till jobbet.Har fortfarande ont i vissa lägen men inte värre än att det funkar att använda den.
Hr idag börjat på nytt schema,så nu är det virrigt ett tag innan rutinen infiner sig igen.
Lämnade med varm hand över min satans tista ,slitsamma,skitiga och högst intlligensbefriande trappstädning till en annan person som jag ärligt talat inte vet om hon klarar dom,men det är nix mitt problem.Jag fixade ivarjefall att  hitta alla mina tvättstugor på Håsten som skulle rengöras,DET tog sina modiga 7 timmar men inte bråkdelen så skitjobbigt som trapporna och ingen städpolis i faggorna heller.
Imorgon är det tre olika jobb som skall utföras två gamla inkörda och ett nytt.

Jag förstår att jag varit orsak till skadeglädje uti staden Varberg ,närmare bestämt på granvägen,Danska vägen och morkullenåt.....SKOJ att man kan bidra.........med skratt som ju gör att ni lever länge,länge era små elakingar.

Jag har dessutom fått blåmärke på humle dock ej på Dumle som inte satt på den drabbade sidan.

Årets tomatplantor och gurkplantor är planterade,satta i växthus(om man kan kalla det så)och det väntas bara på att se dom växa upp till ståtliga tomat och gurkbärare.
Köpte benmjöl till clematiserna också,la på och myllade ner ställde undan paketet vände mig om.......där stog en jordbänning...OSKAR hade käkat upp jord, blodmjöl och lite till.......Han var helt svart och vit i fejan av blandat jord och benmjöl....Han får mat varje dag(mycket ) så inte hade han behövt mumsa i sig blommornas mat.Men han såg så nöjd och glad ut och han fortsatte med att gräva och snuffsa runt i rabatterna fast att jag inte var så nöjd med honom just då.VAD ÄR DET I DOM PÅSARNA?????

Avloppet är tätt IGEN,till Håkans förtvivlan,så nu får nog Jarlow komma snart och gräva ner nya rör OCH DÅ kan folk få skita hur mycket som dom kan med när dom är på Furulundska huset. 

Kommentarer
Postat av: ullisar

sicken skit.

blä.

håller tummar för snabbt fix!

2009-05-10 @ 22:28:24
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0