puff me!

Jag piggar upp mig själv en smula med detta klipp.Nä nu är jag inte på humör alls!Trött!Grinig!Sur!Arg!Tjurig!Ovillig!Fryser!Trög!Ful!FET!Gammal!Blek!
HELA kittet,helt enkelt.Det är nu det skulle behöva hända nåt riktigt roligt för att vända den negativa trenden i pamsans liv.......SOM ETT NYTT JOBB!
PLEASE,ge mig en puff framåt,en puff till framtiden,en liten eller stor anledning att dra på smilbandet.NÅT,SNÄLLA!

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag puffar puffar och puffar! Min mamma är stark nog att stå ut med ett litet tråkigt jobb... Tänk på allt du har utanför, din hund, din gubbe, ditt hus, din trädgård och inte minst dina barn och barnbarn=) Allt det hade inte känts lika roligt om du varit arbetslös (har du redan glömt vilket gnäll det var på dig innan du fick jobbet?).... Så puff! Kram på min älskade mamma som är den starkaste mamman jag har=)

2009-03-25 @ 23:38:29
URL: http://jultis.blogg.se/
Postat av: mamma

Tack Julia,MEN det är inte BARA att det är tråkigt det gör ont också i alla leder som sitter på din mamma.Det är ett riktigt SKITJOBB i alla bemärkelser.Jag försöker verkligen att tänka possitivt,men det går inte när det är så slitigt att kroppen tar stryk också.Så här orkar inte jag ha det sen må jag ha det fantastiskt bra förövrigt.Puss min tös och jag vet att du vill mig väl.Mamma

2009-03-26 @ 04:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0