Sockerchock?????

Igår fick jag med mig två små glada flickor hem.hämtade dom på förskolan vid ett-tiden och meningen var enl deras mamma att jag skulle vara hos dom till mamman slutade vid sexsnåret MEN så ville inte mormor och töserna .Vi rattade iväg efter värsta hälsningsritualen och Forrden förde oss först till Oskars hunddagis där Tira storögt konstatrade att det inte riktigt såg ut som på deras förskola.Sen iväg till Håkans affär för att inhandla den allra dyraste runda glassen OCH varsin tidning.Mot Furulund och löfte om att få "fiska" i dammen när mormor städade bilen.Fiskades gjordes det minsann ...........En stor fisk,en död fisk och sen var det ett tjatande för dom behövde hjälp med att fånga en groda som satt och tittade på dom med ögonen över vattnet under dom gröna växterna.Vet inte om det fanns nån sån groda ,för den var inte synlig för mina ögon iallafall.Stefan Gemrud(kaninen) lever lite oroligt nu ,för Meja har lärt sig att fånga honom själv,så han åker som en jo,-jo upp och ner i buren (tira är en god medhjälpare,hon lyfter på taket.Viktig uppgift!)
sen satt vi ute och fikade upp judas bullkaka och cocacola(hjälp mig från sofies vrede).vi drog en runda till grönsakslandet och dom stoppade i sig dom stackars röda gubbar som fanns med stor glädje,det provsmakades ruccola(inte tiras favvo)och vanlig sallad,persilja och morotsskott.
Man skulle kunna tro att dom var mätta nu,men icke.Det hade börjat ösrgna och nu kom den medpaketerade(i tidningen) lillalilla paraplyen till "nytta",men eftersom det bara var meja som valr den tidnngen så hade tira istället sett ut mormors fjäril på stång till "parplalyy"(underbara fantasi)men inte var dom torra efter det!
medan dom tittade på tv så fixade jag käk och vi åt(dom var fortfarande hungriga)när håan kom hem.Tira var som uppslukad av håkan och bara log och strålade som värsta flörten mot honom ,vi andra fanns knappt ens vid bordet längre sen förföljde hon honom och munnen gick iett iett hela tiden.NU HAR TIRAS SNACK KOMMIT IGÅNG MINSANN ;MED RÅGE:(dom kan prata(madde kunde defintivt)40000 ord om dan sägs det när dom är runt 3-4 år).
Sen blev dom instoppade i mormors gamla t-shirt för att mamman trodde(visste ) att dom skulle somna i bilen hem,men se det gjorde dom inte !!! Dom fick varsin hund-tidning med sig hem och den analyserades ljudligt på hemvägen .Tira såg VÄLDIGT viktig ut när hon satt och "läste" en tidning som döljde nästan hela henne.Pigga som vet inte vad anlände dom Olsgränd.Dom fick eferrättsglass också.så en sockerchock gjorde väl dom så pigga ,glada och helt underbara.Tira frågade sin flört efter maten om dom fick "gass" och flörten som inte hörde vad hon sa  sa  nej!-Du "kojar" åkan sa hon med soligaste leendet.
VEM KAN MOTSTÅ EN SÅN CHARMPRINSESSA? HÅKAN KUNDE INTE!
HOPPAS DOM SOMNADE INNAN MIDNATT.MORMORS SMÅ FINA TÖSER.DET ÄR FINT HOS DIG MORMOR "DU BOR JU PÅ EN LANTGÅRD"SÅ TYCKER MEJA SOM MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN ÖNSKAR SIG EN HUND.Hoppas hon får en .Alla barn behöver en hundnos att pussa på.

Kommentarer
Postat av: maddah

Har kycklingen dött??? töserna var oerhört besvikna för att du inte visat dem någon kycklig igår. Fick ta fram bilden på telefonen för att försöka överbevisa dem att ni faktiskt hade kyckling och knappt då trodde de på mig.



Kram

2009-06-12 @ 16:32:36
Postat av: mamma

Maddah: Tur att du har en bild på den lilla söta kycklingen.För den är DÖD på riktigt.Mormor vill verkligen inte visa upp ett en död pippi.

Hur den dog?

Den var för nyfiken för sitt eget bästa......Hoppade upp på kanten troligen för att mamma höna gjorde så,ja, kanten på nuckornas vattenbehållare.Ramlade ner och kom inte upp levande igen.

Riktigt tråkigt ,för man fäster sig fort vid små söta kycklingbarn.

Men mor höna gör ett nytt försök,kram maddah och radera nte bilden.MAMMA

2009-06-13 @ 13:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0