Utom tävlan.

Nu har jag varit lite lat när det gäller att uppdatera detta hära blogget.
VILKEN BRA SVENSKA!
Torsdagens kväll åkte jag och Oskar till Skepshult,vi hittade lätt och sen var det en timmes full koncentration som begärdes av Benny.DET ÄR RIKTIGT SVÅRT att koncentrera sig så och många stunder tappade jag det
Han (benny) har en sagolik förmåga att förmedla och klargöra i detalj vad han ser ska ändras på eller hur som jag som förare ska TÄNKA!
För det är det det handlar om .....TÄNKET!
OCH så ställer han så kluriga frågor ,såna som är svåra eller jättesvåra att svara på för ATT man inte tänkt alls.
Ibland får man ju hitta på ett svar,men han genomskådar mig för det mesta.
Ska tillbaks om en månad och då ska läget vara annorlunda när det gäller mitt och oskars samarbete.HJÅLP!!!!
Men vi tränar som tusan....hemma och borta.... MÅNGA gånger om dan.
Igår var vi till Falkenbergs bk för att socialisera oskar och för att stötta våra tränarkompisar i deras tävlande.....Maria/ROSSO Birgitta/Bisse och Jenny och Nelly.Det var många andra kändisar och RIKTIGT kul att bara få vara publik.Efter prisutdelning som var gemensam för alla klasser ,så gick vi in och tränade själva....gick hyfsat bra och jag lyckades stundtals hålla koncentrationen uppe hos mig och oskar hyggligt godkänt länge.DÅ GÅR HAN JU OCKSÅ SKITBRA!!!!
Håkan grillade T-bone steak och till det blev det kryddsmör och färska potatis och grönsallad,så jäkla gott!
Roughert ville komma för att titta på fotbollen och det fick han naturligtvis.
Så där satt vi tre och Oskar i soffan och glodde på ett uselt Sverige-lag som förlorade en helviktig match.Det hjälpte inte ens att Håkan klätt sig i match-tröja ....radat upp ett gäng öl ch tagit fram chips-påsen ,samt satt helt rakryggad rätt upp och ner med ljudet på på högsta(nästan) volym och liksom refererade som värsta proffskomentatorn.
Nä, idag får nog min favorit Kim Källström lite skit slängt efter sig,och Den där dryge och stöddige Zlatan var inte bättre han i mina ögon,i ett lag som verkade sova sig i genom en riktigt viktig MATCH! 
Lite bilder från tävlingen i falkenberg.Äntligen LISBETH .LP.t är i hamn.GRATTIS! birgitta,Jenny och Jörgen m.fl.Lag-prisutdelning(alla fick pris.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0