När nån knackar på i ditt hjärta,då händer det saker!

Förälskelse .Att bli kär. Passion. ELLER att bli " helt frånvarande från världen".Ja.det finns många uttyck som är lämpliga för den där "sinnessjukdomen" ,det är väl vad det är en sinnessjukdom i hela kroppen men kanske mest i knoppen, eller INTE!. MEN vilken underbar "sjukdom" att drabbas av..........Man blir Blind för allt som inte är riktigt synligt än,man blir slankare av att inte hinna äta eller inte kunna med att tugga(för det kan ju komma mat utanför munnen och men kan behöv säga nåt mitt i tuggan och hur snyggt är det?) , när älsklingen tittar på.Och vem hinner äta? Ett helt förvirrat tillstånd där man går omkring med ett lyckligt frånvarande flin i ihela ansiktet.Jo det är så "DET ÄR EN SINNESSJUKDOM"
MEN ett helt galet skönt tillstånd för den drabbade , som ibland kan ge sig uttryck åt att man tror att saker som alltid brukar fungera har gått sönder ,kollar telefonen om den är avstängd (Han har ju inte ringt på en halvtimma) ,Ser hallisar i varje gathörn, (var det inte han?)Vågar inte somna,för att det kan hända pinsamma saker under sömnen som snark,och annat värre.Måste  vara superfräch HELA tiden! Kollar andedräkten med handflatan oavbrutet, Försvinner i i ett rosa moln av känslor , "glömmer av sina vänner och familj (sker ibland),skriver hans namn på allt som går att skriva på ,provskriver initsialer med utbytt efternamn, .hörslen blir knivskarp,ögonen försvinner i en dunkel dimma eller blicken hamnar nånstans i fjärran med ett fånflin i ansiktet sitter dom där dom förälskades skara och är i stort sett okontaktbara.
NJUT ALLA NYKÄRA! DET ÄR EN UNDERBAR TID och LUGN ALLA RELATERADE VÄNNE;BEKANTA OCH FAMILJ! Det där tillståndet planar ut så småningom till nåt ännu vackrare ,men inte fullt så förvirrat och galet som under denna period av galenskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0