alla sover .......

Man får ju skylla sig själv när man slocknar vid 8-tiden och vaknar relativt utvilad igen vid halvett-tiden.PÅ NATTEN!
Vad gör vit kvinna då? skriver mejl,bloggar ,skåpäter ,tassar runt bland snarkande "grisar"( mina älskade gubbar,oskar och håkan menar jag ju).det är bara att gilla läget!Fast lite mysigt är det också att vara alldeles själv och lättare att tänka kanske.
ÄR JU LEDIG IMORGON!
Sen är det bara en arbetsdag till innan Påskhelgen som verkar bli fullspikad.fredag skall det fixas käk,det är lite pill med buffe´er,men kul.Tänkte om jag hinner få lite ordning i trädgården också.Samt träna Oskar en smula.Lördag kommer Annika och Kjell och vår "adoptivson"Roughert för att påska med oss.Ska hålla oss så långt ifrån dom satans påsksmällarna som det går .Påskdagen blir det väl lite vila och efterstäd från gårdagen och träning.kanske dyker det upp nån unge nån av dagarna  som är hungrig,det kan man aldrig veta eller det vet man.Annandag Påsk kommer Karin och kanske nån av tjejerna för att träna en heldag med spår,lydnad och trevligt umgänge,ska bli skitkul!
Föresten har Gittan hört min bön om omplacering på jobbet.Jag bad ju om att få bli förflyttad FRÅN sörse och trapporna för att det bara är så tråkigt och tråkigast av allt är att EVA H tydligen fått horn i sidan till mig och jag bara känner att jag kan inte motivera mig alls till att vara på det området  där hon är.visserligen skall jag ha kvar tvättstugor och entreerna men so What där kan hon inte nå mig.Nu har jag kastat henne till trollen och hon tar ingen energi av mig mera.BORTKOPPLAD! Tycker bara lite synd om Jannicke som skall vara där.
Mitt nya område blir Håstens Tvättstugor/+två hemstädningar.Bla.hos en mopsfamilj med hästar ute i Lillebacka,Sånt är bonus på jobbet.Pussa mopsar och hästnäsor på arbetstid,det gillar jag.Detta blr bra !
Påminner om Melwin och om Många bäckar små blir snart till en stor å.

Kommentarer
Postat av: Julia

Så fantastiskt skönt för dig att slippa Katlaland=) Och pussa mopsar och hästar kan man ju stå ut med, även om måan måste damma lite emellanåt=)



Min vän kommer från Skåne...



Kram på mamsebamse!

2009-04-08 @ 07:42:21
URL: http://jultis.blogg.se/
Postat av: Anonym

schysstaste fisken att komma till nytt och bättre stället, med mopsar och allt :)

du skriver så snällt hos mig. blir dunderglad varje gång!!

krams!

2009-04-09 @ 00:55:36
Postat av: ullrika

försvann min kommentar?

2009-04-09 @ 00:56:23
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0