underbara höstdagar!!!!

Varje sånhär dag som idag måste man ödmjukt tacka någon högre makt för, idag har det varit 18grader varmt och strålande sol från en högblå himmel och inte har det blåst en enda sekundmeter heller tack tack och åter tack.......
sSom ni ser har även huset Furulunds vakthund förlustat sig i gröngräset och fajtats en smula med bitringen (inköpt på granngården)
Idag var det dags för Forrrden att göra återbesök på ford för att ställa fel iordnig, körde in godingen kl 10.00 pappsen hämtade mig och sen åkte han till farfar för att kapa ved ,fick order om att fixa lunch till dessa herrar, det blev bondomelett, men innan dess fick Forrrden lämna verktaden för att rädda familjen Gemrud ur bilnöd ,bägge deras bilar slutade arbeta för dom nästan samtidigt och sofie ringde och med lätt desperat ton befallde sin moder att krångla ut Forrrden ur verkstaden för att undsätta en familj i nöd.
Ja det var ju bara att ringa Pelle På Ford så fixade han ut lille bilen igen.Julle blev kraftigt inblandad , hon fick vara chafför och just nu vet jag inte vad varken fam. Gemrud eller Forrrden håller hus, hoppas dock att det fixar sig med bilarna så Forrden får sin lagning och får komma hem till mamma igen. Besök väntas under kvällen av föranmälda bonusbarn Johanna,Melvin, Elma, Sara och Per kommer och äter i furulundska huset som för dagen serverar stek med potatis , morötter och blomkål samt sallad.
Det som upprör mig mest idag är det tragiska som hände i Finnland igår ,stackars,stackars anöriga både till offren och gärningsmannen.
Mn vet aldrig vad som rör sig i en människas huvud eller vad som gör människor till idioter, en medmänniska kan se hur normal ut som helst men djupt där inne är dom så skadade att vi helst inte vill veta.

Kommentarer
Postat av: Kattis

...Även jag tackar högre makter; sol....höstfärger....



Underbar bild på Kung Oskar.....



Kattis

2008-09-24 @ 19:09:33
Postat av: pamela

Tack Kattis alla bilder på kungen BLIR jättebra, det är en underbar kille.Tack för att jag fick bli hans matte Kattis.

2008-09-24 @ 19:55:20
Postat av: ullisen

nä usch. det som hänt i finland är ogreppbart. för mycket galningar i vår värld. hur ska vi skydda både dom och oss från sig själva? det är så hemskt.



men. fin bild på vovve. ser hellre att han pussar på lekhjulet än på mig, men jag har ju lovat så ;)



ang vädret: visst är det ofattbart? hur kan det vara så här härliga dagar! om hösten alltid betedde sig såhär skulle det inte vara några problem att leva i oktober. är snart redo att hålla med din brunögda dotter; hösten är okej.

2008-09-25 @ 02:41:53
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: pamela/oskar

Yes ullisar! Låt psykvården få resurser igen att hålla tokdårarna inlåsta i ett tidigare skede än nu, så kanske eller troligtvis får fler oskyldiga och oskyddade barn och vuxna åtminstonde en fair chans att få leva ett heltliv, vad vovven beträffar , så tjatas det nåt otroligt här hemma om att få göra en dagstripp till lådan i ullabella

2008-09-25 @ 09:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0