upprörd!!!

Läste Aftonbladet nu och blir så rädd ,rädd att Englafallet ska upprepas . Varför och hur kan sveriges politiker vara så inåthelvete insnöade att dom inte kan lagstifta bort (dom brukar ju vara oerhört duktiga på att lagstifta bort en hel del)att dömda sexbrottslingarSKALL hållas borta från riskområden(där det vistas barn).Att dömda sexbrottslingarSKALL tvingas till vård efter första brottet(så är det inte idag,det är frivilligt)OTROLIGT!!! Det är enligt min mening helt klart att foto och namn på dömda sexbrottslingar skall finnas tillgängligt för allmänheten(det är ju ett sånt oerhört kränkande brott att utsättas för och inte fan ska brottslingen skyddas,är ju offren och blivande offer som ska till vilket pris som helst skyddas)
Ute i vårt kära fädersland finns 347 stycken Anders Eklund som vilken dag som helst kan skörda ännu ett offer,kanske är det din dotter/son ,din syster,din kompis. Kan man bli annat än förbannad över en sån slapp lagstiftning som skyddar offret.
Läs Aftonbladet idag imorgon och bilda er en egen uppfattning, min är glasklar,KASTRERA DOM .

Kommentarer
Postat av: Julia

Men det förstår du väl? Det är ju synd om idioterna, de har haft en hård uppväxt och är psykiskt sjuka, inte ska de behöva sitta i fängelse? Nej, de ska vara fria och de får antagligen gratis boende och psykolog (tvivlar dock på att de utnyttjar det sistnänmnda)... Skjut av dom!!

2008-10-07 @ 09:37:34
Postat av: pamela

Ord och inga visor.....Julia, vi får ju bara skjuta oskyldiga djur som inte gjort något ont.

Hörde på nyhetsmorgon någon liten gubbe uttala sig om detta. - Vi får ju inte kränka någons intrigitet....va! Har dessa as inte avsagt sig sådana råttigheter?

2008-10-07 @ 11:20:56
Postat av: Dyrka&Geisha

Så nu hittade jag eran blogg också

Maria& Vovvarna

2008-10-07 @ 14:56:47
URL: http://www.123minsida.se/dyrka-geisha
Postat av: nisse

går ej att behandla någon som inte vill eller tro att de är sjuka därför tvingar man ingen till vård



kram nisse

2008-10-09 @ 14:14:58
Postat av: Svärmodern

Min käre nisse man behöver ingen frivillig vård för att beställa en tid till operation,två snabba snitt,precis som dom gör med dom små söta grisbarnen kan man även göra på riktiga SVIN.

PS.Är mitt CV klart? PUSSPÅ DIG

2008-10-09 @ 16:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0