getingkaos

Nu har vi laddat MASSOR med getingfällor och vi provar oss fram med olika drycker.
Först provade vi röd saft, den drog ordentligt med gets till sig , dom drack eller så torkade det ganska fort ut, det stod i tidningen att getingar ÄLSKAR gult ,så vi laddade med citronsaft,socker och gul karamellfärg och en fälla med bara öl. Pyttsan inte en enda fann tycke för gula drinken medan ölfällan drog åt sig flera stycken på en kort stund varpå vi hällde en öl i gula fällan och till ockmed nu har multum av gets funnit ro i alkobadet ,dom är inte så olika människan !
Nu är jag inte spesiellt rädd för getingarna men har förstått att vi kommer att få glest med besökare till furulundska huset om getsen inte utrotas snarast.
Hitills har JULIA blivit stucken på fossen(det blev ett herrans liv på henne),Lilla MEJAGUMMAN blev offer två ( det var apsolut inte mindre ljud i henne),nästa offer var SOFIE( och där fick vi rörelser till ljudet , tror det var sidledes stepp på ett ben), det senaste men säkert inte sista offret var OSKAR( stygg geting stack honom på pungen när han helt ovetande satte sig på gräset (även där blev det en yster och dyster dans och gnuggarumpenstumpenritual)
Nu ställer vi allt hopp om getsens utrotningsritual till öldrinkarna under körsbärsträdet.

Kommentarer
Postat av: maddah

oj oj oj då är det nästan bara jag kvar som inte blivit stucken, får väl snart vad jag förtjänar efter allt skrattande jag gjort åt de som blivit drabbade.

Får utrota innan jag hälsar på igen.

2008-07-30 @ 14:41:40
URL: http://maddah.blogg.se/
Postat av: mammse

Vi jobbar frenetiskt på det(nyinköpt röd saft har ersatt vetenskaplikt testad gul gegga och helt verkningslös cocacola),Fortsättning följer

2008-07-30 @ 15:23:07
Postat av: Julia

Haha, stackars Oscar! Han vågar väl knappt gå utanför den Furulundska dörren snart:)Statstiskt sett så är det ju din och Håkans tur nästa gång.....

2008-07-30 @ 18:42:04
URL: http://jultis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0